Recetë/ Fileto pule me perime dhe erëza

Receta e rekomanduar nga ne është fileto pule me perime dhe erëza.

Priza.al sjell në vëmendjen tuaj recetën e plotë e cila gatuhet shpejt dhe përgatitet me disa përbërës të thjeshtë.

Përbërësit:

  • 400 gr fileto barbuni
  • 600 gr fileto pule
  • 400 gr spinaq i freskët.
  • 150 gr miel
  • 50 gr niseshte.
  • 50 gr gjalpë
  • 1 kg patate
  • 1 karotë
  • 1 kungull
  • 1 Spec i kuq
  • 1 degë rozmarinë + 1 thelp hudhër

Përgatitja:

Në fillim prisni fileton e pulës, ku pjesët të cilat dalin nga teprica grijini dhe përdorini për salcën e mbushjes.

Më pas grini perimet në kube të vegjël dhe më pas ziejini për 1 minutë dhe ftohini në ujë me akull. Bashkoni fileton e grirë me perimet dhe më pas fillon t’i mbushni. Filetot e mbushura ziejini për 15 minuta dhe më pas kalojini për të skuqur.

Ju bëftë mirë!

 

 

 

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *