Koha e përgatitjes:25 minuta
Koha e gatimit: 15 minuta
Për 4 persona
Përbërësit
320 gr djathë Mozzarella buallice, 250 gr domate të kuqe e të pjekura, 1 degë borzilok i freskët, 1 lugë gjelle vaj ulliri ekstra i virgjër, 50 gr rigon i freskët, 5 gr kripë, 2 gr piper, 120 gr kungull i njomë, 80 gr selino, 80 gr speca të prerë në shirita, 5 gr trumzë.
Përgatitja
1.Prisni perimet në formë të rregullt.
2.Nxehni vajin në tigan në temperaturë mesatare dhe tiganisni selinon, pastaj shtoni specat dhe pas 2-3 minutash, kungujt e njomë.
3.Kriposini dhe aromatizojini me piper dhe trumzë.Lërini të gatuhen për disa minuta duke pasur kujdes që perimet të mbeten krokante, duke i trazuar vazhdimisht përbërësit.
4.Ndërkohë, pritini në feta të holla domatet dhe djathin Mozzarella.
5.Vendosini fetat e domateve dhe djathin Mozzarella në një pjatë dhe perimet e tiganisura në mes.
6.Së fundmi, zbukurojeni me gjethe borziloku dhe rigon të freskët.