Sigurisht të porosisni ushqim nga jashtë teksa jeni duke parë serialin tuaj të preferuar është gjëja më e mirë që mund të bëni, por asgjë nuk krahasohet me gatimin në shtëpi. Është bukur të porosisni pica, por edhe më bukur është kur e gatuani vetë atë.
Ka shumë receta të ndryshme si për brumin ashtu edhe për salcën. Megjithatë, ekziston një truk për të cilin jo shumë njerëz e dinë dhe do të nxjerrë në pah shijen në brumin tuaj dhe gjithashtu do ta bëjë atë më krokant.
Sekreti është djathi parmixhano i grirë, të cilin do ta vendosni në brumë kur ta bëni. Nuk ka nevojë për një sasi të madhe. Përveç shijes shtesë që do t’i shtojë picës, parmixhano do të japë një strukturë më të trashë dhe brumi do të bëhet edhe më i freskët. Disa prej jush e përdorin për ta spërkatur mbi makarona. Rezulton se parmixhano nuk është bërë njësoj si shumica e djathërave tradicionalë, që bëhen pikërisht nga qumështi i lopës.